Έξω οι φασίστες από τις σχολές και τις ζωές μας

Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρούμε μια προσπάθεια οι φασίστες να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο. Δε μιλάμε για τις συμμορίες που κάνουν βόλτα με τα κρυπτόν, ούτε τις άλλες με τις χακί στολές, αλλά για εκείνους που αν και δεν παίρνουν την έκτακτη ενίσχυση των 600 ευρώ, ψειρίζουν μετανάστες, δέρνουν κουίρ, κακοποιούν γυναίκες και επιτίθενται στους κινηματικούς χώρους για χόμπι.

Εκείνοι οι φασίστες, τους οποίους η δημοκρατία έβαλε φυλακή, είναι ακόμα ελεύθεροι προσπαθώντας πλέον να αποκτήσουν κοινωνική ταυτότητα. Τον τελευταίο καιρό, προσπαθούν να βρεθούν μέσα στα σχολεία και τις σχολές μας, μολύνοντας τις γειτονιές με σύμβολα μίσους και χτυπώντας καταληψίες.

Ένα απόγευμα του Οκτώβρη έβαψαν στο ΔΙΠΑΕ , τα ξημερώματα του Νοέμβρη, αφού χαιρέτησαν τους συναγωνιστές πατριώτες ΜΑΤ της ΣΘΕ έβαψαν τοίχους και πλέον προσπαθούν γενικά μια στο τόσο βιαστικά και φευγαλέα να εμφανιστούν.
Σβήσανε το αντιπατριαρχικό γκράφιτι που οργανώθηκε από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Συκεών, κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο ΔΙΠΑΕ Σερρών με συνθήματα σε τοίχους και δεν παραβλέπουν να αφήνουν γραμμένη την γελοία φρασεολογία τους στις τουαλέτες του ΠΑΜΑΚ.

Οι φασίστες ως γνήσιος προστάτης του συστήματος θέλουν να έρθουν ξανά στο φως. Όσο η κρίση βαθαίνει και η λαϊκή απειθαρχία έρχεται στο προσκήνιο, το κράτος και τα αφεντικά θα χρειαστούν πολλά παραπάνω από τους ένστολα τσιράκια τους για να προστατευτούν.

Το λέμε απλά…όπου εμφανίζονται, θα τσακίζονται. Το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη. Με καθημερινή πάλη και οργάνωση μπορούμε να ανατρέψουμε τον σάπιο κόσμο και να στείλουμε κράτος-φασίστες-αφεντικά εκεί όπου ανήκουν: πίσω στις τρύπες τους.

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Αντινομία και στους συντρόφους/ισσες που δέχτηκαν φασιστικές επιθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *