Διαδήλωση ενάντια στο κρατικό-καπιταλιστικο έγκλημα στα Τέμπη Παρασκευή 10/3 στις 6μμ Καμάρα

Εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώποι διαδήλωσαν χθες 8/3 σε όλη την χώρα, ενάντια στο κρατικό – καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη και την πατριαρχία, έπειτα από κάλεσμα σε γενική απεργία.
Τα κέντρα των πόλεων βούλιαξαν από ένα οργισμένο ποτάμι ανθρώπων, που ξεπερνά την ηττοπάθεια των προηγούμενων μηνών και συντάσσεται σιγά σιγά στον αγώνα διαρκείας.
Η κρατική αφήγηση για “ανθρώπινο λάθος” δεν συγκινεί κανέναν, όσο και να προσπαθούν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να διασφαλίσουν. Εμείς ξέρουμε ότι κράτος και κεφάλαιο δολοφονούν. Από τους νεκρούς στα σύνορα και στις ακτές, μέχρι τα νοσοκομεία και τα “εργατικά ατυχήματα”.
Χρέος μας να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, να τον ανάγουμε σε αγώνα όλης της κοινωνίας για ζωή και αξιοπρέπεια, ενάντια στην υποβάθμιση των κοινωνικών αγαθών και αναγκών.
Να σταθούμε εμπόδιο στις προεκλογικές υποσχέσεις των κυβερνήσεων και της αντιπολίτευσης και να δείξουμε ότι οι αγώνες μας δε μπαίνουν σε κάλπες.
Η εκλογικη δυσπιστία των ημερών να πάρει σάρκα και οστά και να μετατραπεί σε αυτοοργανωμένο συνολικό αγώνα, υπερφαλαγγίζοντας τα όρια της αστικής νομιμότητας και της απάθειας.
Η χθεσινή απεργία σηματοδοτεί μόνο την αρχή και όχι το κλείσιμο του αγώνα.
Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον μας χωρίς περιορισμούς. Να βρεθούμε ξανά και ξανά στους δρόμους, δημιουργώντας κέντρα αγώνα, που θα συσπειρώσουν και θα ριζοσπαστικοποιήσουν το κοινωνικό σύνολο.
Να βρεθούμε τον επόμενο καιρό στις γενικές μας συνελεύσεις και να διεκδικήσουμε την συνέχεια του αγώνα μέχρι τέλους. Με καταλήψεις – κέντρα αγώνα διαρκείας σε σχολές και δημόσια κτίρια, με διαδηλώσεις, με συγκρούσεις φωνάζοντας “ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ”
Δεν έχουμε εθνικό πένθος – Έχουμε ταξικό πόλεμο
Δικά τους τα κέρδη – δικοί μας οι νεκροί
Οι εξεγέρσεις γίνονται – δεν είναι ουτοπία
Αναρχική συνελευση φοιτητών/ριών
Quieta Movere
+5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *