Την Παρασκευή 3/2 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο: ”Η τέχνη θρέφει την Επανάσταση: ο αγώνας ενάντια στο ΠΔ85, την απόσπαση παιδαγωγικής επάρκειας, την υποτίμηση των ζωών και των σπουδών μας” με την συμμετοχή της Κατάληψης του ΚΘΒΕ.

Την Παρασκευή 3/2 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο: ”Η τέχνη θρέφει την Επανάσταση: ο αγώνας ενάντια στο ΠΔ85, την απόσπαση παιδαγωγικής επάρκειας, την υποτίμηση των ζωών και των σπουδών μας” με την συμμετοχή της Κατάληψης του ΚΘΒΕ. Συζητήθηκε η επίθεση η οποία δέχεται η τέχνη τόσο ως προς την λογοκρισία της αλλά ακόμη περισσότερο ως προς τα επαγγελματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών ειδικά με το νέο ΠΔ85, αναφορικά με τις σχολές παραστατικών τεχνών. Επιπλέον, αναφέρθηκε η άμεση σύνδεση της επίθεσης στα επαγγελματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών με την απόσπαση της παιδαγωγικής επάρκειας στις λεγόμενες “καθηγητικές” σχολές και την γενικότερη προσπάθεια υποβάθμισης της δημόσιας- δωρεάν παιδείας. Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν οι καταληψίες-σπουδαστές του κθβε για τα βασικά αιτήματα του αγώνα τους, αλλά και την συνέχισή τους για την συνολική ικανοποίηση των αιτημάτων τους πέρα απο την τροπολογία του ΠΔ 85. Έπειτα από την πολύ γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε γύρω από τον αγώνα ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση πραγματοποιήθηκε ρεμπέτικο γλέντι με τις Γιαν Ντιριάβ και πολλούς ακόμα, τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξη. Καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς υπήρχε παζάρι ρούχων, βίγκαν κουζίνα από την Room 39, αλλά και πάγκοι με πολιτικό υλικό και βιβλία των Εκδόσεων Ναυτίλος.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ- ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΩΝΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ – ΚΑΤΩ ΤΟ Π.Δ.85! ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤ(ΡΙ)ΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΥΓΡΚΟΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ – ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
-Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών Quieta Movere-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *