Κάλεσμα στην πορεία της 6ης Δεκέμβρη για τα 11 χρόνια της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΘΩΟΙ, ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

11 χρόνια από την δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου.
Το αίμα δεν είναι νερό η μνήμη δεν είναι σκουπίδι. 11 χρόνια μετά την δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου, τίποτα δεν έχει ξεχαστεί, κανένας δεν έχει συγχωρεθεί.
Η ωμή καταστολή και η καταπάτηση του Ασύλου φαίνεται να είναι ο κανόνας της κρατικής καταστολής όσον αφορά το φοιτητικό αλλά και το ευρύτερο κίνημα. Κι αυτό φαίνεται από τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, τις εκκενώσεις των καταλήψεων σε όλη την ελλάδα, την αστυνομική κατοχή στα Εξάρχεια και τις σεξιστικές επιθέσεις της αστυνομίας, από το τελεσίγραφο προς τις καταλήψεις δίνοντας τους περιθώριο 15ημερών να παραδοθούν στήνοντας ένα ευρύτερα αντικοινωνικό και ειδικότερα αντι-αναρχικό πογκρόμ. Μάλιστα η επιλογή της ημερομηνίας του δεν είναι τυχαία καθότι αυτό λήγει σε μια ημερομηνία που σημαίνει πολλά για το σύγχρονο επαναστατικό κίνημα και ιδιαίτερα για τους αναρχικούς την έκτη Δεκέμβρη. Το κράτος επιτίθεται σε όποιον/α αγωνίζεται, επιχειρεί να καταστείλει τον Αναρχικό – Αντιεξουσιαστικό χώρο, να σιγήσει κάθε φωνή αντίστασης, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει «νέος Γρηγορόπουλος»

Αγώνας ενάντια στην επιχειρούμενη, αστυνομική καταστολή, τα τελεσίγραφα, τις παρακολουθήσεις συντρόφων και τις εκκενώσεις καταλήψεων. Για τις κοινωνικές – ταξικές αντιστάσεις εντός και εκτός πανεπιστημίου, για την Αλληλεγγύη στις Καταλήψεις, τα Στέκια και τον Κόσμο του Αγώνα.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΠΟΡΕΙΑ 6/12 ΚΑΜΑΡΑ, 12:00 & 18:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *