Διασυλλογικό Κάλεσμα στην Πανεκπαιδευτική Πορεία στις 23/11

Κοινό κάλεσμα στην πανεκπαιδευτική πορεία στις 23/11 από το Αυτόνομο Σχήμα Φυσικού, το Αυτόνομο Σχήμα Πληροφορικής, το Φ.Ε.Ρ.ΜΑ. στο Μαθηματικό, το Ελευθεριακό Σχήμα Φιλοσοφικής και την Αναρχική Συνέλευση Φοιτητών/τριων “Quieta Movere”:

Μπροστά στην υποβάθμιση των σπουδών μας που προωθείται με την εξίσωση των πτυχίων ιδιωτικών – δημόσιων πανεπιστημίων, την εξαγγελία των διαγραφών και της θεσμοθέτησης του ν+2, ως την κατάργηση του ασύλου, τις ναρκοπιάτσες εντός του campus και το κλείδωμα των σχολών μας, να οργανωθούμε στην βάση και να αγωνιστούμε συλλογικά και αδιαμεσόλαβητα.
Στη σημερινή συνθήκη της βίαιης επίθεσης του κράτους στους/ις φοιτητές/τριες, μετανάστες/στριες, αγωνιζόμενους/ες με την πρόσφατη εισβολή της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ και την επίθεση στο συγκεντρωμένο κόσμο, τις εκκενώσεις καταλήψεων και το γενικότερο κλίμα αστυνομοκρατίας, να υψώσουμε αναχώματα αντίστασης & αλληλεγγύης.
Πιάνοντας το κοινό νήμα των αγώνων, βλέπουμε τον πανεκπαιδευτικό αγώνα ως μια εφαλτήριο της αντεπίθεσης μας στα σχέδια του κράτους και του κεφαλαίου. Τα φακελώματα συνδικαλιστων, η βάση του 10 για τις πανελλήνιες καθώς και η γενικότερη επίθεση στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση σημαίνει για μας τον καιρό να βγούμε μπροστά και να κάνουμε αγώνες. Αγώνες ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο, τον φασισμό και την αστυνομοκρατία.

ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙΚΌ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΤΣΑΚΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΟΛΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ

ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΕΣΤΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Πανεκπαιδευτική πορεία Σάββατο 23/11 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου